Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

thiros img 02

Σχετικά με εμάς

Αρχική | Ποιοί Είμαστε

Εδώ και 30 χρόνια το κατάστημα μας γράφει την δική του ιστορία στον χώρο της μόδας, έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας τσάντες υψηλής αισθητικής αλλά και άριστης ποιότητας.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες όπως η Kem και η Thiros, το κατάστημα μας βρίσκεται κοντά σας ώστε να σας κάνουμε τις καλύτερες προτάσεις για να αποκτήσετε την ιδανική τσάντα για εσάς.

Ακολουθώντας πάντα τον παλμό της εποχής και αφουγκραζόμενοι με ευλάβεια τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού , δύο νέες εταιρίες η Nolah και η Pierro προστέθηκαν με χαρά τα τελευταία χρόνια στο κατάστημα μας.

tsanta omou xiasti street life thiros model

Οι τσάντες που θα βρείτε στο BS Handbags είναι σε μοντέρνα σχέδια και είναι φτιαγμένες με εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Η καλαισθησία των προϊόντων μας σε συνάρτηση με την καλύτερη τιμή για το υψηλό επίπεδο της ποιότητας τους, είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν τη φιλοσοφία του καταστήματος μας.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων μας σε συνδυασμό πάντα με την άψογη ποιότητα, πορευόμαστε με σεβασμό και αγάπη αποσκοπώντας να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία ώστε η τσάντα να μην είναι για εσάς ένα απλό αντικείμενο αλλά ένα αξεσουάρ μόδας που θα απογειώσει το στυλ σας και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση!

Mείνετε κοντά μας